Τραυματισμός πεζού εντός λιμένα Πειραιά – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη Μύκονο

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό 60χρονου διερχόμενου πεζού στην περιοχή του Ηετίωνα του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, εντός πύλης Ε2.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, διήρχετο πεζός από την εν λόγω περιοχή και παρασύρθηκε από Φ/Γ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ ο οδηγός του Φ/Γ οχήματος συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 314 Π.Κ. και 94 παρ. 1 του Ν. 2696/1999, όπως ισχύει.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Ν.Π . 9347, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της εισόδου μαρίνας Νέου Λιμένα Μυκόνου.

Στην περιοχή έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και ένα ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος, όπου εντόπισαν το ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' με τους τέσσερις επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, ενώ το ταχύπλοο σκάφος στη συνέχεια ρυμούλκησε το Ε/Γ-Τ/Ρ με ασφάλεια στο Νέο Λιμένα Μυκόνου.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα αναγνωρισμένο οργανισμό.

Σχετικές εικόνες