Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μυτιλήνη -Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά – Θάνατος επιβάτη Ε/Γ -Τ/Χ πλοίου στον Πειραιά - Διακομιδή ασθενούς

ΑΙΙ 611
Share:    

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για τροχαίο ατύχημα επί της οδού Π. Κουντουριώτη, στο ύψος της πλατείας Σαπφούς Μυτιλήνης, όταν ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 25χρονος και στη συνέχεια σε σταθμευμένο όχημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για την παροχή πρώτων βοηθειών και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας οδήγησης ο 27χρονος και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ – Ο/Γ ''ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ'' Ν.Π. 10631, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για λιμένες Αίγινας, Μεθάνων και Πόρου.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, από το πλήρωμα Ε/Γ -Τ/Χ πλοίου το οποίο είχε αναχωρήσει από την Αίγινα με προορισμό τον Πειραιά ότι 87χρονος επιβάτης αισθανόταν αδιαθεσία και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Πειραιά, ο επιβάτης παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Περιφερειακό Γενικό νοσοκομείο Πειραιά 'ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Σικίνου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΦΑΝΤΑΣΙΑ” Ν.Π. 10995, 83χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες