Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα – Συλλήψεις ατόμων σε Ηγουμενίτσα, Ρόδο, Κάλυμνο και Πάτρα

DSC_9601.1
Share:    

Τις πρωινές ώρες σήμερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στη Λεωφόρο Ακτή Καραϊσκάκη στη Σαλαμίνα, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 83χρονο, παρέσυρε έναν 60χρονο πεζό.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του πεζού, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά από τον 83χρονο στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, προέβησαν τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν να εισέρχονται κρυφά μέσα στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας και να προσπαθούν να κρυφτούν κάτω από Φ/Γ οχήματα, τα οποία επρόκειτο να φορτωθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προέβησαν τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατελήφθη να παραλαμβάνει αποσκευή από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντός της οποίας βρέθηκαν δύο Δελτία αιτούντος ασύλου αμφιβόλου γνησιότητας.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό τον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, σε διενεργούμενο έλεγχο, οι ανωτέρω επέδειξαν αμφιβόλου γνησιότητας ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών, προέβησαν, τις απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας για παράβαση του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα) και του άρθρου 29 παρ. 7 του Ν. 4251/2014 (Υποχρεώσεις ιδιωτών και υπαλλήλων) .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα της Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σχετικές εικόνες