Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα και στο Κερατσίνι – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Καβάλα

DSC_9601.1
Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της Λεωφόρου Μακαρίου, εντός χερσαίας ζώνης Χαλκίδας, όταν διερχόμενο δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 46χρονο ημεδαπό, παρέσυρε έναν 50χρονο αλλοδαπό πεζό.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκε ο πεζός, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την οδό Μακαρίου, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της Περιφερειακής οδού Κερατσινίου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα, με οδηγό έναν 20χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 41χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 41χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα της Ο.Λ.Π. Α.Ε. σε ιδιωτική κλινική, για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών ηλικίας 53, 50, 17 και 26 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο 26χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα έτερου προσώπου.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 53χρονος, ο οποίος, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, αποβίβασε τον 26χρονο στον οικείο λιμένα, με σκοπό αυτός να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό και ο ίδιος να διευκολυνθεί από την 50χρονη και τον 17χρονο, για την απόπειρα παράνομης εξόδου του από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, καθώς και το εν λόγω όχημα.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδεια ικανότητας, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Καβάλας, από στελέχη μικτού κλιμακίου της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Σχετικές εικόνες