Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Αλεξανδρούπολη - Βύθιση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ελευσίνα – Εντοπισμός νεκρής φώκιας

ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Share:    

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Αλεξανδρούπολης, στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό έναν 52 συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 57χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 57χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Έβρου για παροχή ιατρικής φροντίδας .

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, από υπάλληλο του οικείου Οργανισμού Λιμένα, για τη βύθιση του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους ''ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΝΤΡΗΜ'' Ν.Π. 9721, ενώ βρισκόταν πρυμνοδετημένο στον παλαιό λιμένα Ελευσίνας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν το ανωτέρω συμβάν, καθώς κι ότι είχε προκληθεί ρύπανση από διάσπαρτα ελαφρούς ιριδίζοντες πετρελαιοειδής σχηματισμούς έκτασης περίπου πέντε (05) τ.μ., εντός ποντισμένου πλωτού φράγματος που είχε τοποθετηθεί από τον οικείο φορέα διαχείρισης με τη συνεργασία ιδιωτικής εταιρείας., ενώ από το εν λόγω περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου ο ιδιοκτήτης του ''ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΝΤΡΗΜ'' κατά παράβαση του άρθρου 277 Π.Κ., καθώς και του Π.Δ. 55/98 (Α'58), ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
*****

Μία φώκια εντοπίστηκε νεκρή, βραδινές ώρες χθες, στην παραλία Φούρνοι Κυθήρων.

Από απ την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες