Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα -Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στη Θήρα – Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα – Διακομιδές ασθενών

CHALKIDA.jpg
Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Αγίων Αποστόλων και Κρήτης στην Ηγουμενίτσα, όταν Ι.Χ.Ε όχημα με 47χρονο οδηγό παρέσυρε και τραυμάτισε 80χρονο πεζό.

Ο 80χρονος μεταφέρθηκε από τον οδηγό του Ι.Χ.Ε. οχήματος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις - νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για τραυματισμό 55χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” Ν.Σύρου 963.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω επιβιβάστηκε στο εν λόγω σκάφος από το λιμένα “ΦΗΡΩΝ” ν.Θήρας, προκειμένου να συμμετάσχει σε θαλάσσια εκδρομή. Κατά τη λήψη θαλάσσιου λουτρού στην περιοχή “ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ” Π.Καμμένης, τραυματίστηκε όταν πραγματοποιώντας άλμα από το σκάφος χτύπησε με έτερο λουόμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο .

Ο 55χρονος αφού επέστρεψε στο λιμένα “ΦΗΡΩΝ”, διεκομίσθη με ιδιωτικό όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, ΄για συρραφή του τραύματος και τις απαραίτητες εξετάσεις .

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

****

Αλιευτικός έλεγχος διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στη θαλάσσια περιοχή υψηλής γέφυρας Χαλκίδας (υγειονομικά απαγορευμένη περιοχή) και εντός του διαύλου, εντοπίστηκε 24χρονος ημεδαπός, να έχει προβεί σε παράνομη αλιεία οστράκων του είδους «ΚΥΔΩΝΙΑ» με χρήση αυτόνομης καταδυτικής συσκευής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας , κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν είκοσι τέσσερα (24) κιλά οστράκων τα οποία καταστράφηκαν.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

27χρονου, από τον όρμο Πεύκου ν. Σκύρου στο λιμένα Κύμης, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΑΜΕΡ ΙΙ» Ν. Π. 7126,

28χρονου, από τον λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου στο λιμένα Κύμης, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΡΕΣΤΙΑ» Ν. Κύμης 65,

77χρονου, από το λιμένα ν. Μήλου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Ν. 53,

64χρονου αλλοδαπού, από το λιμένα ν. Σχοινούσας στο λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν. Ν. 64 και

81χρονου, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν. Π. 10032.

Σχετικές εικόνες