Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ιτέα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Αλιευτικός έλεγχος στον Αγιόκαμπο - Διακομιδές ασθενών

.01...jpg
Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Ιτέας, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 62χρονο προσέκρουσε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 19χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση και ο τραυματισμός του 19χρονου, καθώς και η πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών. Ο 19χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, για ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΚΑΤ'', για περαιτέρω νοσηλεία. Σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του δίκυκλου οχήματος δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου ν. Ζακύνθου, όταν δίκυκλο όχημα με έναν 72χρονο οδηγό συγκρούστηκε με Ε.Ι.Χ. όχημα με έναν 56χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 72χρονου.

Ο εν λόγω τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 56χρονος, ενώ εις βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

*****

Αλιευτικός έλεγχος διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αγιόκαμπου, σε Ε/Π - Α/Κ σκάφος, στον οικείο λιμένα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν χίλια εκατόν εβδομήντα δύο (1.172) άτομα του είδους ''ΟΛΟΘΟΥΡΙΑ'' του γένους ''HOLOTHOURIA SPP'', βάρους μικρότερου των εκατόν ογδόντα γραμμαρίων (180γρ.) έκαστο.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-67χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-41χρονου, από το αλιευτικό καταφύγιο ''ΘΕΡΜΩΝ'' ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-22χρονης, από τον λιμένα ν. Πάτμου στον λιμένα ''ΠΑΡΘΕΝΙ'' ν. Λέρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΔΕΛΦΙΝΙ'' Ν.Λ. 56,

-69χρονης, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν.Σ. 158,

-85χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745 και

-03χρονου και 81χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25.

Σχετικές εικόνες