Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καλαμάτα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Κέρκυρα - Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, στην χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας, όταν 37χρονη ημεδαπή οδηγός δικύκλου οχήματος εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η ανωτέρω οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Ένας 22χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες από την Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, στον νέο λιμένα Κέρκυρας, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από τον λιμένα Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ο ανωτέρω επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

Στον εν λόγω αλλοδαπό πρόκειται να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στην θαλάσσια περιοχή “ΣΚΟΡΠΟΝΕΡΙΩΝ” βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, εντοπίστηκε ερασιτεχνικό σκάφος άνευ διακριτικών στοιχείων, να αλιεύει με τη χρήση διχτυών, τα οποία απαγορεύονται στην ερασιτεχνική αλιεία.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν δίχτυα συνολικού μήκους διακοσίων πενήντα (250) μέτρων.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-36χρονος, από τον λιμένα Μαστιχαρίου ν. Κω στον λιμένα Λακκίου ν. Λέρου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-Βρέφη, 02 ετών και 08 μηνών, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-43χρονου, από τον λιμένα ν. Σερίφου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-32χρονης, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-40χρονος, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες