Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάτρα - Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Πάτρα - Μηχανική βλάβη σκάφους στη Ραφήνα

Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός νοτίου λιμένα Πατρών, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 40χρονο ημεδαπό, προσέκρουσε σε όχημα-ελκυστήρα με οδηγό 49χρονο ημεδαπό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 40χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον εκπρόσωπο του ναυτιλιακού πρακτορείου του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''SUPERFAST I'' Ν.Π. 11802, για τον τραυματισμό 35χρονου μέλους πληρώματος (ειδικότητας ναύτη), που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης Φ/Γ οχημάτων από 39χρονο οδηγό.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος οδηγός κατά την προσπάθεια εξόδου του από το γκαράζ, τραυμάτισε τον 35χρονο, καθώς κινούταν με την όπισθεν. Ο εν λόγω ναυτικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ότι στη θαλάσσια περιοχή ν. Κοκκινονησίων όρμου Αρτέμιδος, παρατηρήθηκαν ερυθρά φωτιστικά σήματα κινδύνου, πιθανόν από σκάφος σε δυσχερή θέση.

Άμεσα για τη περιοχή απέπλευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα περιπολικό όχημα από ξηράς, καθώς και το Α/Κ “ΕΛΕΝΗ” Σ.Ρ. 1675, το οποίο εντόπισε λίγη ώρα αργότερα το σκάφος σε δυσχερή θέση και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμάνι της Αρτέμιδος. Πρόκειται για το ερασιτεχνικό σκάφος “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ” Σ.Ρ. 367 με κυβερνήτη 62χρονο ημεδαπό, ο οποίος δήλωσε καλά στην υγεία του και δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρικής βοήθειας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ”, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας και αποκατάστασης της βλάβης.

Σχετικές εικόνες