Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Λαύριο - Σύλληψη αλλοδαπής στην Κω - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός τραυματισμένης θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Λαυρίου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 51χρονο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού του.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων διότι το όχημα δεν ήταν ασφαλισμένο.

*****

Στη σύλληψη μιας 20χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Κω, για παράβαση του άρθρου 29 παρ. 7 (Ν.4251/2014 ).

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην ανωτέρω, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Κω, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Κω, βρέθηκε να κατέχει εντός χειραποσκευής, ταξιδιωτικό έγγραφο έτερου προσώπου, τρία (03) αντίγραφα μισθωτήριων συμβολαίων ακίνητης περιουσίας αμφιβόλου γνησιότητας, καθώς και πληθώρα αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων .

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω .

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από τον λιμένα Καταπόλων Αμοργού στον λιμένα ν. Νάξου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 52χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

*****

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε τραυματισμένη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή παραλίας Παλαιοκάστρου Πλάκας Λήμνου. Η εν λόγω χελώνα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και κατέληξε.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.