Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Πλωμάρι - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Απώλεια άγκυρας Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών

1
Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα με 23χρονο αλλοδαπό οδηγό προσέκρουσε σε τοίχο κτιρίου, ενώ κινείτο επί της πλατείας Πλωμαρίου.

Ο ανωτέρω, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, τραυματίστηκε και διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ'' Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου.

*****

Στη σύλληψη μιας 41χρονης αλλοδαπής προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ενώ υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της άρνησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ψαρών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ'' Ν.Π. 12396, ότι κατά τη διάρκεια άπαρσης της αριστερής άγκυρας, διαπιστώθηκε η απώλειά της, ενώ βρισκόταν έξω από το λιμένα ν. Ψαρών.

Το πλοίο συνέχισε τον πλου του για λιμένες Χίου - Μυτιλήνης και κατέπλευσε με ασφάλεια, πρωινές ώρες σήμερα, στον λιμένα Μυτιλήνης, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικών από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη μεμονωμένος πλους για τους λιμένες Χίου - Μυκόνου - Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., 62χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Αγ. Παντελεήμονα - Στενό Φανερωμένης.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Αλίμου.

Από τη Λιμενική Αρχή Φλοίσβου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες