Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές στην Πρέβεζα - Αλιευτικός έλεγχος στον Βόλο - Διακομιδές ασθενών

ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ
Share:    

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για τροχαίο ατύχημα στην χερσαία ζώνη λιμένα, έναντι νεωλκίου Πρέβεζας, όταν 38χρονος οδηγός Ι.Χ. οχήματος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα την πτώση του στην λιμνοθάλασσα.

Κατόπιν αλκοολομέτρησης που διενεργήθηκε στον ανωτέρω οδηγό, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

*****

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση επτακοσίων (700) ατόμων του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ” προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, στην θαλάσσια περιοχή “ΜΑΜΙΔΑΚΙ” Δήμου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων σε δυο (02) ερασιτέχνες αλιείς, ενώ η ανωτέρω ποσότητα ατόμων ολοθούριων κατασχέθηκε και ποντίστηκε στη θάλασσα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-86χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν. Ν. 62 και

-79χρονης, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. Ν. 57.

Σχετικές εικόνες