Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα - Εντοπισμός σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κάρπαθο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κάσο - Αδυναμία συνέχισης προγραμματισμένου δρομολόγιου Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ πλοίου στον Πόρο - Διακομιδές ασθενών

ynanp_
Share:    

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για τροχαίο ατύχημα εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν δίκυκλο όχημα με έναν 79χρονο ημεδαπό οδηγό έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου οχήματος με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ ο 79χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου τελικώς κατέληξε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, για τον εντοπισμό σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη, στην παραλία Αγίου Νικολάου των Σπόων βορειοανατολικά της νήσου Καρπάθου. Από το Λιμεναρχείο Καρπάθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ'' Ν. Π. 10883, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμάνι της Κάσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για Σητεία – Ηράκλειο – Θήρα - Πειραιά.

Στο λιμάνι της Κάσου ανέμεναν προς επιβίβαση είκοσι τρεις (23) επιβάτες, έξι (06) φορτηγά, δύο (02) Ι.Χ.Ε. και ένα (01) Δ/Κ όχημα, ενώ από το ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ'' επρόκειτο να αποβιβαστούν δύο (02) επιβάτες.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ πλοίου ''ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6'' Ν. Π. 11345, ότι δεν θα συνεχιστεί το προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Πόρτο Χέλι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στο λιμάνι του Πόρου αποβιβάστηκαν συνολικά ογδόντα (80) επιβάτες, εκ των οποίων οι είκοσι έξι (26) είχαν προορισμό το λιμάνι του Πόρου, ενώ οι υπόλοιποι πενήντα τέσσερις (54) θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-73χρονης, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-73χρονης, από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ ‘’ΝΙΚΗΤΗΣ‘’ Ν.Π. 12354.

Σχετικές εικόνες