Αποτελέσματα διαδικασίας Αθλητικών Δοκιμασιών - Πρόγραμμα Ψυχομετρικών Εξετάσεων υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2022

  1. Ανακοινώνεται ότι, οι υποψήφιοι Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2022 που πέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες σύμφωνα με τον Πίνακα που αναρτήθηκε σήμερα 08-03-2023 στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Ψυχομετρικών Εξετάσεων που θα διεξαχθεί την 09-03-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων (ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ).
  2. Οι υποψήφιοι/ες να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, να είναι εφοδιασμένοι με γραφικά είδη (μολύβι, μπλε στυλό, γομολάστιχα, ξύστρα) και να τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία έναντι του COVID-19 σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Share: