Αποτελέσματα Υγειονομικών Εξετάσεων – ΑΝΥΕ & Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2022

Αποτελέσματα Υγειονομικών Εξετάσεων – ΑΝΥΕ & Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2022

1. Σε συνέχεια ανακοίνωσής μας από 01-03-2023 γνωστοποιείται ότι, τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2022, που υπεβλήθησαν σε Υγειονομικές εξετάσεις και παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (Α.Ν.Υ.Ε.), αναρτήθηκαν την 03-03-2022, ημέρα Παρασκευή, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2. Οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ως υγειονομικώς Κατάλληλοι/ες, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Αθλητικών Δοκιμασιών, ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
06-03-2023 Δευτέρα Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο Σιταποθηκών(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου, Κερατσίνι) από ΑΡΓΥΡΙΟΥ Χαραλαμπία έως και ΧΑΣΙΑΚΗ Ευαγγελία (γυναίκες υποψήφιες)
06-03-2023 Δευτέρα Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο Σιταποθηκών(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου, Κερατσίνι) από ΑΑΡΩΝ Στυλιανός έως και ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος (άνδρες υποψήφιοι)
07-03-2023 Τρίτη Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο Σιταποθηκών(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου, Κερατσίνι) από ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος έως και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΟΣ Λεωνίδας (άνδρες υποψήφιοι)

3. Οι υποψήφιοι/ες να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, αθλητική περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια), τα απαραίτητα είδη για το αγώνισμα της κολύμβησης (μαγιό, σκούφο, σαγιονάρες και πετσέτα) και να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις για την προστασία έναντι του COVID-19. Άπαντες θα πρέπει να παρουσιασθούν σύμφωνα με τα ανωτέρω στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ανοιχτού Σταδίου Σιταποθηκών για τη διεξαγωγή των πέντε (5) προβλεπόμενων αγωνισμάτων στίβου. Εν συνεχεία, για το αγώνισμα της κολύμβησης η εξέταση θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου (Σπετσών 10, Κερατσίνι). 

4. Όσοι/ες επιτύχουν στις αθλητικές δοκιμασίες, θα υποβληθούν σε Ψυχομετρικές Εξετάσεις την 09-03-2023, ημέρα Πέμπτη, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο Πειραιάς).

Share: