Αποτελέσματα Υγειονομικών Εξετάσεων & Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2023

  1. Ανακοινώνεται ότι, τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2023, που υπεβλήθησαν σε Υγειονομικές εξετάσεις και παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (Α.Ν.Υ.Ε.), αναρτήθηκαν την 06-03-2024, ημέρα Τετάρτη, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

  2. Οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ως Υγειονομικώς Κατάλληλοι/ες, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Αθλητικών Δοκιμασιών οι οποίες ως έχει ήδη γνωστοποιηθεί σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, θα διεξαχθούν την 07-03-2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 π.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Λεωφόρος Βεΐκου, Γαλάτσι, Κεντρική Είσοδος).

  3. Οι υποψήφιοι/ες να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, καθώς και αθλητική περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια), τα απαραίτητα είδη για το αγώνισμα της κολύμβησης (μαγιό, σκούφο, σαγιονάρες και πετσέτα), νερό, στυλό και να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία έναντι του COVID-19.

  4. Όσοι/ες επιτύχουν στις αθλητικές δοκιμασίες, θα υποβληθούν σε Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες τις ημερομηνίες 11 & 12-03-2024 και ώρα 08:30 π.μ. στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου & Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ).
Share: