Τροποποίηση Ημερομηνιών διεξαγωγής της διαδικασίας Yψομέτρησης υποψηφίων του διαγωνισμού Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2021

1. Ανακοινώνεται ότι, λόγω νεότερων Υγειονομικών δεδομένων και Υπηρεσιακού προγραμματισμού, οι υποψήφιοι/ες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2021 που περιλαμβάνονται στο Συγκεντρωτικό Πίνακα Καλουμένων υποψηφίων (όπως αυτός έχει αναρτηθεί από 21-12-2021 στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στο σύνδεσμο https://www.hcg.gr/el/anakoinwseis/pinakas-kaloymenwn-ypopshfiwn-diagwnismoy-apey8eias-katata3hs-a3iwmatikwn-ls-elakt-eidikothtas-kybernhth-h-mhxanikoy-hmeromhnies-die3agwghs-ths-diadikasias-ypsometrhshs), πρέπει να παρουσιασθούν για ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ σε ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (αντί των αρχικώς ανακοινωθέντων) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων (ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ) και ως ακολούθως:

Ημερομηνία Ημέρα ΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ/ΕΣ
21-02-2022 ΔΕΥΤΕΡΑ 08:30 από ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Αλέξανδρος έως και ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ Κωνσταντίνος
(άνδρες & γυναίκες)
21-02-2022 ΔΕΥΤΕΡΑ 10:00 από ΚΑΝΑΤΙΔΟΥ Ευτέρπη έως και ΜΑΤΣΟΥΛΗ Μαριλένα
(άνδρες & γυναίκες)
22-02-2022 ΤΡΙΤΗ 08:30 από ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ Ελένη Κωνσταντίνα έως και ΣΒΟΛΗ Σταυρούλα
(άνδρες & γυναίκες)
22-02-2022 ΤΡΙΤΗ 10:00 από ΣΕΒΔΑΛΗΣ Χαράλαμπος έως και ΧΩΡΑΦΙΟΣ Νικόλαος
(άνδρες & γυναίκες)

2. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Υψομέτρησης σύμφωνα με τον ανωτέρω νέο Προγραμματισμό, οι υποψήφιοι/ες που θα παρουσιασθούν και θα επιτύχουν σε αυτή, θα υποβληθούν διαδοχικά στις επόμενες κατά σειρά διαδικασίες Υγειονομικών εξετάσεων- παραπομπής στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ), αθλητικών δοκιμασιών και ψυχομετρικών εξετάσεων, οι οποίες εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους περί τα μέσα Μαρτίου έτους 2022. Κατά την παρουσίαση για υγειονομικές εξετάσεις, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι/ες οφείλουν να προσκομίσουν όλες τις προβλεπόμενες από την Προκήρυξη εργαστηριακές εξετάσεις/ γνωματεύσεις.

3. Οι υποψήφιοι/ες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει σε κάθε διαδικασία του διαγωνισμού να φέρουν το Δελτίο Ταυτότητάς τους.

Επιπρόσθετα, κατά την παρουσίασή τους θα πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα και να επιδείξουν Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού τους ή Πιστοποιητικό νόσησής τους ή Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 [PCR (τελευταίων 72 ωρών) ή Rapid test (τελευταίων 48 ωρών)], σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Share: