Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη ν. Ρόδο

ΑΛΣ ΡΟΔΟΣ
Share:    

Τη Δευτέρα 24 -10-2022, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη νήσο Ρόδο.

Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου του Πλοίαρχο Λ.Σ. Μπότση Δημοσθένη, καθώς και από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχο Λ.Σ. Χριστιανό Γεώργιο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαμέτη Παντελεήμονα και επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεωργάτο Χαράλαμπο και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο, τη δραστηριότητα καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λιμενική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, επισκέφθηκε το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στην ανωτέρω περιοχή και συνομίλησε με τους κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών.

Ο κ. Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή που υπηρετούν, και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Ευστρατίου Χρήστο, τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Καμπουράκη Αντώνιο, καθώς και με τον Διοικητή της 95ης ΑΔΤΕ που εδρεύει στη νήσο Ρόδο, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Σχετικές εικόνες