Επίσκεψη ΥΝΑΝΠ κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Λιμάνι του Πειραιά - Δήλωση στις κάμερες

κ. ΥΝΑΝΠ ΛΙΜΑΝΙ 1
Share:    

Το Λιμάνι του Πειραιά, και συγκεκριμένα την Πύλη Ε7 καθώς και το Α’ Λιμενικό τμήμα Πειραιά στην ακτή Τζελέπη, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά παρουσία του Διοικητή 1ης ΠΕΔΙΛΣ για την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη θερινή περίοδο.

Ο κ. Υπουργός δήλωσε:

«Σήμερα ήρθα να δω ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι διακινήθηκαν πέρυσι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από το λιμάνι του Πειραιά και φαίνεται ότι και τη φετινή περίοδο ένα αντίστοιχο νούμερο, μπορεί και μεγαλύτερο, να διακινηθεί και πάλι. Για μας στόχος είναι να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι με ασφάλεια, σιγουριά και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και να κάνουν τη δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος για τη δουλειά που κάνουν στο να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων της ακτοπλοΐας, αλλά και τους επιβάτες και τους επισκέπτες της χώρας μας.

Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι μία ευχάριστη εμπειρία με ασφάλεια και σιγουριά».

Μαζί με τον κ. Βαρβιτσιώτη, στο Λιμάνι του Πειραιά, βρέθηκε και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης.

Δείτε εδώ το tweet

Σχετικές εικόνες