Συμμετοχή του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας ‘’DEFEA 2021’’ (DEFENCE EXHIBITION ATHENS)

.1
Share:    

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας ‘’DEFEA 2021’’ (DEFENCE EXHIBITION ATHENS), το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συμμετέχει με περίπτερο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην ως άνω Έκθεση, παρουσιάζοντας το υψηλό επίπεδο του Σώματος, τόσο όσον αφορά στην καθημερινή ασφάλεια του πολίτη στις χερσαίες και θαλάσσιες ζώνες αρμοδιότητάς του, όσο και στο ζήτημα της προστασίας των θαλασσίων συνόρων.

Καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης, έχουν οργανωθεί ενημερωτικές δράσεις στο περίπτερο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από Υπηρεσίες του Σώματος (Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Διεύθυνση Ασφάλειας & Προστασίας θαλασσίων Συνόρων, Διεύθυνση Επιχειρησιακών Μέσων, Διεύθυνση Επιχειρήσεων, Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου). Παράλληλα, θα παρευρίσκονται στο περίπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Έκθεσης, στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Κ.Ε.Α./Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.), με κατάλληλο επιχειρησιακό εξοπλισμό, με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών επί θεμάτων αρμοδιότητάς τους.

Το περίπτερο του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ βρίσκεται στο Hall 4, στη θέση C6, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 13/07/2021 και ώρα 12:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο ''METROPOLITAN EXPO'' (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών). Η έκθεση θα διαρκέσει από 13/07/2021 έως 15/07/2021.

Σχετικές εικόνες