Τελετή απονομής ξιφών Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. απευθείας κατάταξης ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού

ΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝ
Share:    

Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, απονεμήθηκαν σήμερα ξίφη σε ενενήντα εννέα (99) νέους Σημαιοφόρους Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) στον Πειραιά, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νήφων Καπογιάννης, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κος Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά, κος Ιωάννης Τραγάκης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. και Βουλευτής Χίου, κος Ανδρέας Μιχαηλίδης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Μείζονος Αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Μανώλης Κουτουλάκης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Π.Σ. Αλέξιος Ράπανος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυράκης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, εκπρόσωποι της Εφοπλιστικής Κοινότητας, Ναυτικών Ενώσεων και Επιμελητηρίων, Επίτιμοι Αρχηγοί Λ.Σ., ο Πρόεδρος της Λέσχης Λ.Σ. καθώς και οι Πρόεδροι και μέλη των Ενώσεων Απόστρατων Αξιωματικών Λ.Σ. και Π.Ν.

Σχετικές εικόνες