Θανάσιμος τραυματισμός εργαζόμενου ημεδαπού στο Κερατσίνι - Εντοπισμός αλλοδαπών σε Φ/Γ όχημα στην Αλεξανδρούπολη και σύλληψη του διακινητή τους - Διακομιδές ασθενών

Share:    

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, για τον θανάσιμο τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού εργαζόμενου στην Λιμενική Εγκατάσταση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά-Προβλήτα ΙΙ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης πρωινές ώρες χθες, από το Τελωνείο Αλεξανδρούπολης, ότι κατά την διαδικασία αποσφράγισης -εκτελωνισμού επικαθήμενου φορτηγού, εντοπίστηκαν μέσα στο φορτίο, έξι αλλοδαποί ηλικίας 28,20,26,26,21 και 25 ετών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν το επικαθήμενο και το φορτηγό όχημα, ενώ συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί και ο 44χρονος οδηγός του ως διακινητής.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 16χρονης και 76χρονης από τον λιμένα Παξών προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και, 87χρονης από λιμένα Αίγινας στην μαρίνα Ζέας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..