Θάνατοι λουόμενων στη Χαλκίδα, στην Ελευσίνα και στη Ραφήνα - Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Κ σκάφος στο Νέο Μαρμαρά - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Λευκάδα - Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας ''ΔΗΛΕΣΙΟΥ'', 68χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ'' Νέας Περάμου Ν. Αττικής, 81χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ''ΘΡΙΑΣΙΟ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ'' Ν. Αττικής, 75χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ν. Μαρμαρά από πυροσβεστικό κλιμάκιο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής, για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Κ σκάφος στο λιμάνι Ν. Μαρμαρά.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το Α/Κ σκάφος ''ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ'' Ν.Θ. 788, ενώ από το ανωτέρω πυροσβεστικό κλιμάκιο πραγματοποιήθηκε η κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία είχε εκδηλωθεί στο χώρο του μηχανοστάσιου.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Α/Κ σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες της 10.07.2021, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Λευκάδας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 53χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 67χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 67χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ''ΚΑΤΑΠΟΛΩΝ'' ν. Αμοργού στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 74χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.