Θάνατοι λουόμενων στην Αιδηψό, στην Κύμη, στη Ζάκυνθο και στη Θήρα– Θάνατος ημεδαπής στη Βάρκιζα - Σύλληψη ημεδαπού χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης στο Βόλο – Παροχή συνδρομής σε σκάφος στην Πύλο - Παροχή συνδρομής σε κολυμβητή στην Ικαρία -

1
Share:    

Θάνατοι λουόμενων στην Αιδηψό, στην Κύμη, στη Ζάκυνθο και στη Θήρα– Θάνατος ημεδαπής στην Βάρκιζα - Σύλληψη ημεδαπού χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης στο Βόλο – Παροχή συνδρομής σε σκάφος στην Πύλο - Παροχή συνδρομής σε κολυμβητή στην Ικαρία - Διακομιδή ασθενούς


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού Ν. Εύβοιας, 85χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΛΙΑΝΝΗ ΑΜΜΟΣΙ” Πετριών Κύμης , 52χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλιβερίου Εύβοιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης .
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΑΚΙ -ΜΠΕΛΕΣΗ» Ζακύνθου, 81χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΚΑΜΑΡΙΟΥ” ν. Θήρας , 43χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Βάρκιζας, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 76χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Βάρκιζας και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 19χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Βόλου, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****
Παρατήρησε, πρωινές ώρες σήμερα, ο κυβερνήτης του Ε/Π - Α/Κ σκάφους «ΚΑΛΛΙΡΟΗ» Ν.Π. 53 τη ρίψη καπνογόνου, τέσσερα (04) ν.μ. νοτιοδυτικά ν. Σχίζας .

Το Α/Κ σκάφος εντόπισε το φουσκωτό σκάφος «FIFTY» σημαίας Γερμανίας, με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα καλά στην υγεία του, ο οποίος δήλωσε μηχανική βλάβη και αιτήθηκε συνδρομής.

ο «FIFTY» ρυμουλκήθηκε από το «ΚΑΛΛΙΡΟΗ» στον λιμένα Μεθώνης με ασφάλεια, ενώ από το Λιμεναρχείο Πύλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του , μέχρι την προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
*****
Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Σάμου και Εύδηλου Ικαρίας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για κολυμβητή σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΝΑΣ» ν. Ικαρίας, κοντά σε βραχώδη ακτή.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ενημερώθηκαν τα Α/Κ σκάφη της περιοχής και στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ο 49χρονος κολυμβητής ανασύρθηκε με τη συνδρομή έτερων κολυμβητών, και στελεχών του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια στον 49χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Ευδήλου για προληπτικούς λόγους .
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 74χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες