Θάνατοι λουόμενων στο Δήλεσι και στο Πόρτο Ράφτη - Τραυματισμός ναυτικού σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Ρέθυμνο - Σύλληψη ημεδαπού στη Θήρα - Βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους στο Αίγιο - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 70χρονος ημεδαπός στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΑΣ” Δηλεσίου Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου Φερών.

Ο 70χρονος ημεδαπός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 89χρονος ημεδαπός στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” Πόρτο Ράφτη.

Ο 89χρονος ημεδαπός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου "CALDERA VISTA" σημαίας Κύπρου, για τον τραυματισμό ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας καθαριστή μηχανής) εντός του πλοίου.

Ο ανωτέρω ναυτικός, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

*****

Στη σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θήρας, για παράβαση των άρθρων 333, 361 και 362 Π.Κ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.


*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αιγίου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, για βύθιση του Ε/Π-Α/Κ σκάφους “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ” Σ. Ισθμίων 518, το οποίο ελλιμενιζόταν εντός λιμενίσκου “ΙΝΟΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Αιγίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσε την βύθιση του σκάφους. Στο σημείο μετέβη γερανοφόρο όχημα όπου πραγματοποίησε ανέλκυση του ανωτέρου σκάφους και στη συνέχεια ακολούθησε απάντληση υδάτων από όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-9χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-32χρονης,από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν.Σ. 158.

Σχετικές εικόνες