Θάνατος άνδρα στη Ναύπακτο – θάνατος άνδρα στην Πάτρα – Θάνατος άνδρα στην Ραφήνα – Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στις Σπέτσες – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στην Καβάλα – Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την παραλία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' Φωκίδας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Λιμενική Αρχή Ναυπάκτου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΚΑΛΟΓΡΙΑ'' Αχαΐας, 63χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία που βρίσκεται στην θέση ''ΚΑΡΑΒΙ'' του Μαραθώνα Αττικής, 74χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σπετσών, για περιστατικό τραυματισμού 43χρονου αλλοδαπού επιβάτη στην προβλήτα “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ” λιμένα Σπετσών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατά την διάρκεια πρυμνοδέτης, έπεσε από την κλίμακα του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους “ΕΣΚΑΠΕΪΝΤ” Ν.Π. 12143 στο οποίο επέβαινε στην θάλασσα, ενώ άμεσα ανεσύρθη από συνεπιβάτη του.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών προς παροχή πρώτων βοηθειών και κατόπιν σε ιδιωτικό ιατρείο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Καβάλας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΙΚΗΤΗΣ'' Ν.Π. 12354, για μηχανική βλάβη της δεξιάς κύριας μηχανής κατά τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πρίνου ν.Θάσου προς τον λιμένα Καβάλας.

Το ''ΝΙΚΗΤΗΣ'' κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Καβάλας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ένας 26χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****