Θάνατος άνδρα στη Νέα Πέραμο Αττικής – Θάνατος άνδρα στα Καμμένα Βούρλα – Θάνατος άνδρα στην Σαλαμίνα – Θάνατος άνδρα στα Νέα Πλάγια Προποντίδας Χαλκιδικής – Εισροή υδάτων σε Ε/Γ πλοίο στο Πέραμα – Διακομιδές ασθενών

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία Λουτρόπυργου Νέας Περάμου Αττικής, 69χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην ελεύθερη παραλία Αγ. Σεραφείμ Καμμένων Βούρλων Φθιώτιδας, 87χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καμμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα από την θαλάσσια περιοχή της ''4ης στάσης Αιαντείου'' Σαλαμίνας, 85χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας των Νέων Πλαγίων του Δήμου Προποντίδος Χαλκιδικής, 49χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για εισροή υδάτων στο Ε/Γ “KAPITAN KONG” σημαίας Τιμόρ, το οποίο βρίσκεται πλαγιοδετημένο σε εγκαταστάσεις ιδιωτικού ναυπηγείου στο Πέραμα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο για την αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης, ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρεία ανέθεσε σε ιδιώτη δύτη τη διενέργεια εργασιών προσωρινής κάλυψης – στεγανοποίησης διαρροών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα. Από πλευράς ναυπηγείου, τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα και δύο βυθιζόμενες αντλίες για απάντληση υδάτων, η οποία επίσης ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Πλοιάρχου, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου το πλοίο να ανελκυστεί σε χερσαίο χώρο ναυπηγείου προς οριστική αποκατάσταση των ζημιών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το συμβάν και την απάντληση των υδάτων δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-δύο (02) 39χρονων, από τον λιμένα ''ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ'' ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-21χρονου, από τον λιμένα ''ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ'' ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και,

-23χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53