Θάνατος άνδρα στη Χαλκιδική-Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στη Ρόδο-Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα-Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα-Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Στρατωνίου Χαλκιδικής, 76χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 60χρονος αλλοδαπός επιβάτης του Κ/Ζ πλοίου ''CELESTYAL CRYSTAL'' σημαίας Mάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 18 ν.μ. ανατολικά ν. Αμοργού, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα, απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε τον 60χρονο και τον μετέφερε στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες την 25-12-2022, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με 25χρονο οδηγό συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 26χρονο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση του οδηγού του δικύκλου και ο τραυματισμός του.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 57, 63 και 29, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ε.Ι.Χ. όχημα στην πύλη οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν ο 57χρονος οδηγός του, με την συνέργεια του 63χρονου συνοδηγού, να μεταφέρουν τον 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε πλαστή άδεια παραμονής με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, το πλαστό ταξιδιωτικών έγγραφο καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-19χρονης, από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ» Ν.Π. 12287,

-76χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-32χρονου, από τον λιμένα ν. Καλύμνου στον λιμένα ν. Κω, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-81χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25,

-90χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΓΛΗ Ι» Ν.Π. 8745,

-81χρονης, από τον λιμένα ν. Σερίφου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΓΛΗ Ι» Ν.Π. 8745,

-75χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-79χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67

-23χρονου, από τον λιμένα Αγνώντα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Θ/Τ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ» Ν.Σ. 166

-28χρονου, από τον λιμένα ν. Λέρου στον λιμένα Μαστιχαρίου ν Κω, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-11χρονου από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Μυκόνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25,

Σχετικές εικόνες