Θάνατος άνδρα στο Λαύριο – Θάνατος λουόμενης στον Άγιο Νικόλαο - Συνέχεια ενημέρωσης για θάνατο λουόμενης αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κω – Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΙ” Λαυρεωτικής Ν. Αττικής, 71χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΜΜΟΥΔΙΟΥ” Αγίου Νικολάου Κρήτης, 85χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον θάνατο λουόμενης αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΚΡΗΤΙΚΑ¨ της ν. Κω, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός της.

Πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα 57 ετών.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-79χρονου, από το λιμένα ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-55χρονου, από το λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν. Π. 10001,

-71χρονης, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν. Π. 8745,

-64χρονου, από το λιμένα ν. Φολέγανδρου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν. N. 64,

-64χρονης και 90χρονου, από το λιμένα ν. Tήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. N. 53,

-42χρονου, από το λιμένα ν. Καλύμνου στον λιμένα Μαστιχαρίου ν. Κω, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες