Θάνατος άνδρα στο Νυδρί Λευκάδας – Πτώση δικύκλου οχήματος με επιβαίνοντα στην Αλύπα Παλαιοκαστρίτσας – Πτώση δικύκλου οχήματος με επιβαίνοντα στο Κατάκολο – Διακομιδές ασθενών

DSC_3393
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή του Περιγιαλίου Λευκάδας, 65χρονος αλλοδαπός από ιδιωτικό σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με ακόμη τρεις επιβαίνοντες.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας για πτώση δικύκλου οχήματος με 58χρονο οδηγό, στην θαλάσσια περιοχή του τουριστικού λιμένα Αλύπα Παλαιοκαστρίτσας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 58χρονος εξήλθε με ιδία μέσα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για παροχή πρώτων βοηθειών. Διενεργείται προανάκριση από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.

*****

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κατακόλου για πτώση δικύκλου οχήματος με 26χρονο οδηγό, στην θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Κατακόλου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου με τη συνδρομή του ο 26χρονος εξήλθε στην ξηρά και στη συνέχεια διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από το Λιμεναρχείο Κατακόλου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και ως εκ τούτου συνελήφθη μετά την εξαγωγή του από το Νοσοκομείο. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-71χρονης από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-42χρονου και 82χρονης από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.N. 64,

-79χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.Ν. 67,

-29χρονης από τον λιμένα ν. Αντικυθήρων στον λιμένα Σούδας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

*****

Σχετικές εικόνες