Θάνατός άνδρα στο Πέραμα - Μηχανική βλάβη Ι/Φ στον Αστακό - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Α/Ψ στο Ηράκλειο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, πρωινές ώρες σήμερα, ότι 58χρονος ημεδαπός έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος επί του προβλήτα Περάματος.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον 58χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το νεκροτομείο Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πλατύ Γιαλού, πρωινές ώρες χθες για μηχανική βλάβη του Ι/Φ ¨ΜΥΡΤΩ¨ το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή κόλπου νήσου Πετάλα, με οκτώ αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και το Α/Κ-Ε/Π ¨ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ¨ Λ.Α. 302, το οποίο ρυμούλκησε το ανωτέρω Ι/Φ στον λιμένα Αστακού, συνοδεία του περιπολικού σκάφους, όπου και προσέδεσε ασφαλώς.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Πλατύ Γιαλού του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨ΜΥΡΤΩ¨, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πρωινές ώρες χθες για ακυβερνησία του Ε/Γ-Α/Ψ ¨ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ¨ Ν.Η.69 λόγω μηχανικής βλάβης στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν λιμένα Ηρακλείου, με τέσσερις επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και ένα μηχανοκίνητο σκάφος το οποίο ρυμούλκησε το ανωτέρω Ε/Γ-Α/Ψ στον Προβλήτα VI. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ναυτιλιακά έγγραφα του σκάφους, συνελήφθη ο κυβερνήτης για παράβαση των άρθρων 291 και 306 του Π.Κ. (Περί Έκθεσης και Επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ¨, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας και ασφαλιστήριου συμβολαίου, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην Λεωφόρο Νεάρχου Ηρακλείου, όταν ΕΙΧ όχημα, με οδηγό έναν 46χρονο, συγκρούστηκε με έτερο ΕΙΧ όχημα που οδηγούσε 47χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 46χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Σχοινούσας προς τον λιμένα ν. Νάξου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 69χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες