Θάνατος ανήλικου στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής – Θάνατος ημεδαπού στην Μεσσηνία - Θάνατος γυναίκας στη Μήλο – Θάνατος ναυτικού Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στην Κάσο – Σύγκρουση σκαφών στον Σαρωνικό - Διακομιδή ασθενούς

DSC_0099
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα από την θαλάσσια περιοχή «ΤΖΑΝΕ» Πεταλιδίου Μεσσηνίας, 68χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία ¨Αχιβαδολήμνη'', 71χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κάσου, ότι ο 51χρονος μηχανοδηγός Α΄, μέλος πληρώματος Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, το οποίο αναμένετε να καταπλεύσει στο λιμάνι της Κάσου, χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Άμεσα ενημερώθηκε το Π.Π.Ι. Κάσου και ιατρός μετέβη στο λιμάνι. Με τον κατάπλου του πλοίου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή, ότι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης και παροχής πρώτων βοηθειών από επιβάτη ιατρό στον 51χρονο. Ο ασθενής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ι. Κάσου όπου διαπιστώθηκε΄ο θάνατος του.

Από τη Λιμενική Αρχή Κάσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για πρόσκρουση σκαφών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νησίδας «ΚΑΤΡΑΜΟΝΗΣΙ»και Ναυτικού Ομίλου Βούλας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 39χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα το Τ/Ρ – Α/Ψ «HORIZON» Ν.Π. 8059 με τέσσερις (04) επιβαίνοντες,, υπέστη μηχανική βλάβη και αδυναμία χειρισμών, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του στο αγκυροβολημένο Ι/Δ-Α/Ψ σκάφος «PARIS» σημαίας Πολωνίας, με δύο (02) επιβαίνοντες και τον τραυματισμό της 39χρονης επιβάτιδος του «PARIS» και τον ακρωτηριασμό δύο (02) δαχτύλων της.

Η 39χρονη διακομίστηκε από τον σύζυγό της στο Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση .

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ συνελήφθη ο 56χρονος κυβερνήτης του «HORIZON».

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από το λιμένα Καστού ν. Λευκάδας στον λιμένα Μύτικα Αιτ/νίας, με το Θαλάσσιο Ταξί ''ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Λ. 313, 69χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες