Θάνατος επιβάτη σε ερασιτεχνικό σκάφος στην Σκάλα Αταλάντης – Ανεύρεση οστού στην Καλαμάτα – Διακομιδές ασθενών

AIII ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης, για αδιαθεσία και απώλεια αισθήσεων 56χρονου ημεδαπού επιβαίνοντα σε ερασιτεχνικό σκάφος, στην θαλάσσια περιοχή Αταλαντονησίου Φθιώτιδας.

Το ανωτέρω σκάφος προσέγγισε τον λιμένα Σκάλας Αταλάντης, όπου ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας μεσημβρινές ώρες χθες από λουόμενο, για ανεύρεση οστού, στον βυθό της ανατολικής παραλίας της Καλαμάτας, σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή και σε βάθος 6 μέτρων.

Τα οστά παρελήφθησαν από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και πρόκειται να αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου- Καλαμάτας για να διακριβωθεί αν πρόκειται για ανθρώπινο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-84χρονος από το λιμένα Καστού ν. Λευκάδας, στον λιμένα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με το Θ/Τ “ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ’’ Ν.Λ 313

-32χρονης από το λιμένα ν.Κέρκυρας, στο λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες