Θάνατος γυναίκας στη Ζάκυνθο - Πτώση άνδρα στη θάλασσα στη Νάξο - Τραυματισμός επιβάτη εντός ΕΓ-ΤΡ πλοίου στην Ύδρα– Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο – Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 67χρονη αλλοδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή "ΛΑΓΑΝΑ" ν. Ζακύνθου.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.


*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Νάξου, για πτώση άνδρα στην θαλάσσια περιοχή εντός μαρίνας, έμπροσθεν χερσαίας ζώνης λιμένα ν. Νάξου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 53χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε στην ξηρά από πολίτες, έχοντας τις αισθήσεις του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου και διασωληνώθηκε.

*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ύδρας, μεσημβρινές ὠρες χθες, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΥΜΑΡΙΑ” Ν.Π. 12536, για τον τραυματισμό 79χρονου αλλοδαπού επιβάτη, που έλαβε χώρα την 09-06-2022, κατά την διάρκεια του πλου από Άγιο Κοσμά προς τον λιμένα Ύδρας.

Ο ανωτέρω με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Ύδρας, διεκομίσθη αρχικά στο Κουλούρειο Νοσοκομείο “ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ” Ύδρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ύδρας.
*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 27χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-79χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53 και

-48χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Μυκόνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν.Τ. 25.


Σχετικές εικόνες