Θάνατος γυναίκας στο Πόρτο Ράφτη - Τραυματισμός χειριστή Τ/Χ σκάφους στην Κέρκυρα - Διακομιδές ασθενών - Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Κορώνης Πόρτο Ράφτη, 70χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για τραυματισμό 48χρονου ημεδαπού χειριστή Τ/Χ σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΝΙΩΝ'' ν. Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος, στην προσπάθειά του να ξεμπερδέψει ένα σχοινί από την προπέλα, έπεσε στη θάλασσα και τραυμάτισε το χέρι του στο πτερύγιο της προπέλας. Ο ανωτέρω, αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή ''ΡΟΔΑ'' ν. Κέρκυρας για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για περαιτέρω νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-47χρονου από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53 και

-78χρονου από τον λιμένα ν. Μήλου στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους ''ΠΡΑΣΙΝΟΧΕΛΩΝΑ Ή ΜΥΔΑΣ'' εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες χθες, στην παραθαλάσσια περιοχή ''ΛΑΜΠΗ'' ν. Κω.

Από το Λιμεναρχείο Κω ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, χθες, στην παραλία ''ΠΟΡΤΟ ΜΟΛΟ'' Δήμου Αβδήρων.

Από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.