Θάνατος λουόμενης στη Βουλιαγμένη –Θάνατος ημεδαπής στη Μυτιλήνη -Διακομιδή ασθενών

DSC_9601.1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης, 60χρονη ημεδαπή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
*****
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για γυναίκα σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή πλαζ «ΤΣΑΜΑΚΙΑ» Μυτιλήνης. Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την περιοχή , ενώ από στεριά έσπευσαν τρία οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν άνθρωπο να επιπλέει παρασυρόμενο στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον λιμένα Μυτιλήνης. Στέλεχος της οικείας Λιμενικής αρχής έπεσε στη θάλασσα και ανέσυρε μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο που διενεργεί την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 58χρονη ημεδαπή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν σήμερα, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα νεογνό, μία 78χρονη και μία 77χρονη,, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες