Θάνατος λουόμενης στην Ερέτρια - Θάνατος λουόμενης στο Λαγονήσι - Θάνατος αλλοδαπού στο Ρέθυμνο - Εισροή υδάτων σε ΕΠ-ΤΡ σκάφος στην Ερμιόνη - Διακομιδή ασθενούς

DSC_2733
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 88χρονη ημεδαπή, στη θαλάσσια περιοχή “NEA AKTH MAΛΑΚΩΝΤΑ” στην Ερέτρια.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 87χρονη ημεδαπή, στη θαλάσσια περιοχή Λαγονησίου.

Αρχικά, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενο, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 52χρονος αλλοδαπός, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΙΑΣ” Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Αρχικά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, για εισροή υδάτων στο Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος «ΣΤΙΛΒΗ» Ν.Σ. 380, με οκτώ (08) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή «ΠΗΓΑΔΙΑ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ» Νομού Αργολίδας.

Ωστόσο, το ανωτέρω σκάφος, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πόρτο Ύδρα, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με την συνδρομή Πυροσβεστικού οχήματος, έγινε απάντληση των υδάτων, ενώ δεν διαπιστώθηκε ρύπανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΣΤΙΛΒΗ», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν.Τ. 25, 20χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες