Θάνατος λουόμενης στο Ναύπλιο– Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Μύρινα – Μηχανική βλάβη ΕΓ-ΔΡ πλοίου στη Ρόδο

ΜΥΡΙΝΑ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 48χρονη αλλοδαπή, από την ελεύθερη παραλία Τολού Αργολίδας.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.


*****

Στη σύλληψη μίας 20χρονης ημεδαπής προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μύρινας, στον λιμένα Αγίου Νικολάου Μύρινας ν. Λήμνου, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (Ν.4139/2013).

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη στην 20χρονη, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον ανωτέρω λιμένα προερχόμενο από λιμένες Λαυρίου και Αγίου Ευστρατίου, βρέθηκε να έχει στην κατοχή της μία νάιλον διάφανη συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 14,23 γραμμαρίων καθώς και τρία κουτιά με 86 δισκία δραστικής ουσίας βρωμαζεπάμης.

Από την Λιμενική Αρχή Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Τμήμα Χημικών Υπηρεσιών Μυτιλήνης προς εξέταση.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.


*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΣΕΜΠΕΚΟ'' Ν.Π. 12723, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από λιμένα Σύμης και ενώ βρισκόταν έξω από τον εμπορικό λιμένα Ρόδου, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής.

Το ανωτέρω πλοίο, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Ρόδου αποβιβάζοντας με ασφάλεια τριάντα τρεις (33) επιβάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΕΜΠΕΚΟ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Σχετικές εικόνες