Θάνατος λουόμενου στη Ρόδο - Ανεύρεση αμφορέων στον Άγιο Ευστράτιο - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Αγία Κυριακή Τρικέρων - Διακομιδή ασθενούς

ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Καλλιθέας Ρόδου, 48χρονος αλλοδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

*****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, από τον Κυβερνήτη Α/Κ σκάφους, για ανεύρεση δεκατεσσάρων αμφορέων καθώς και τεσσάρων θραυσμάτων αμφορέων, κατά την διάρκεια αλιείας, στην θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νήσου Αγίου Ευστρατίου.

Με τον κατάπλου του αλιευτικού σκάφους στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, στελέχη της οικείας Λιμενικής παρέλαβαν τους ανευρεθέντες αμφορείς, τους οποίους φυλάσσουν και πρόκειται να παραδώσουν στην εφορεία αρχαιοτήτων Έβρου.

*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αγίας Κυριακής Τρικέρων από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου ''ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ'' Ν.Π. 12921, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στην κυρίως προβλήτα του οικείου λιμένα για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και συγκεκριμένα θραύση σπειρώματος σωλήνα στο σύστημα ψύξης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, 49χρονος και 88χρονη, από το λιμένα λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, διότι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
*****

Σχετικές εικόνες