Ανεύρεση σορού άνδρα στον λιμένα Πειραιά - Θάνατος λουόμενης στην Κάρυστο - Θάνατος λουόμενου στην Αγιά Λάρισας - Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Θάσο

Share:    

Εντοπίστηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά πρωινές ώρες σήμερα, η σορός 66χρονου άνδρα, στην θαλάσσια περιοχή Ξαβερίου, εντός του λιμένα Πειραιά.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε απογευματινές ώρες της 05-09-2021 από την θαλάσσια περιοχή ''ΚΕΦΑΛΑ'' Νέων Στύρων, 73χρονη λουόμενη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στο εργαστήριο της ιατροδικαστικής και τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα,από την θαλάσσια περιοχή της Ακτής Παπακώστα του Δήμου Αγιάς Λάρισας, 58χρονος λουόμενος.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Θάσου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για ιστιοφόρο σκάφος σε δυσχερή θέση με έναν επιβαίνοντα, στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, βορειοανατολικά της ν.Θάσου.

Άμεσα για την περιοχή εκίνησαν δύο περιπολικά οχήματα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν προσαραγμένο σκάφος με όνομα ''Η-37552'', σημαίας Ουγγαρίας ενώ ο μοναδικός επιβαίνοντάς του εξήλθε μόνος του καλά στην υγεία του.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.