Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-ΚΑΤ στη Σύρο – Σύλληψη ημεδαπού και αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ “ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ” ΝΠ 10328 ότι κατά την προετοιμασία για μεθόρμιση προς λιμένα για επιβίβαση επιβατών, προς εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου για Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσια – Κατάπολα - Αιγιάλη – Δονούσα, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****
Στη σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού, καθώς και τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 31, 26 και 26 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας/ επικαθήμενο – μουσαμάς), στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ως οδηγός του ανωτέρω Φ/Γ οχήματος, μετέφερε τρεις (03) αλλοδαπούς, πρόχειρα κρυμμένους σε κενό εντός του χώρου του φορτίου του οχήματος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα με τις άδειες κυκλοφορίας και τα κλειδιά αυτού καθώς και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.


*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε η διακομιδή 75χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745, οι οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Σχετικές εικόνες