Αποβίβαση μελών πληρώματος από Κ/Ζ πλοίο στα Χανιά – Σύλληψη ημεδαπού οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη – Απαγόρευση και άρση απαγόρευσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Καβάλα Διακομιδή ασθενούς

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων από τον ναυτικό πράκτορα, ότι δυο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 45 ετών, μέλη πληρώματος του Κ/Ζ “JEWEL OF THE SEAS” σημαίας Μπαχάμες, έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική νομού Χανίων, για υγειονομική περίθαλψη, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση προγραμματισμένου του δρομολογίου, για τον λιμένα Θήρας.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη, από τα στελέχη του Γραφείου Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μύρινας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ” Ν.Π. 12393, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Λαυρίου για λιμένες Αγίου Ευστρατίου - Μύρινας – Καβάλας, με 152 επιβάτες, 50 Ι.Χ., 15 Φ/Γ και 49 μέλη πληρώματος, ότι επτά ν.μ. βορειοδυτικά ν. Λήμνου, παρουσιάστηκε πρόβλημα δυσλειτουργίας στις κύριες μηχανές, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας.

Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Καβάλας, από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 15χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες