Εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς στο Πέραμα - Σύλληψη αλλοδαπών στη Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ 2
Share:    

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Περάματος, για την εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς στην οροφή μεταλλικής κατασκευής στον εξωτερικό περίφρακτο χώρο, εντός επισκευαστικής βάσης Περάματος. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πλήρως από στελέχη Πυροσβεστικού Κλιμακίου, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα του Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 48 και 42 ετών, προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, διαπιστώθηκε ότι για τους ανωτέρω υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της άρνησης εισόδου και διαμονής σε έδαφος SHENGEN.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-72χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV»N.N. 64,

-κοριτσιού 2,5 ετών, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V»N.N. 67,

-κοριτσιού 4,5 ετών , από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-63χρονης, από το λιμάνι Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ω «ΜΑΡΙΑΝΝΗ» Τ.Σ.119 Α΄.

Σχετικές εικόνες