Θάνατος άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μύκονο - Σύλληψη αλλοδαπού στη Μύκονο - Ακυβερνησία ΘΓ σκάφους στην Κω

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη εισόδου λιμένα Ηγουμενίτσας, εντός επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, άνδρας άγνωστων λοιπών στοιχείων χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε στον ανωτέρω άντρα τις πρώτες βοήθειες, με αρνητικά αποτελέσματα και εν συνεχεία, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ ο ανωτέρω άνδρας, πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων για νεκροψία - νεκροτομή.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 45χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα ν. Μυκόνου, από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στο νέο λιμένα Μυκόνου, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα πλαστό έγγραφο.

*****

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Κω και Καλύμνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για ακυβερνησία του Θ/Γ σκάφους με όνομα “MOBIUS” σημαίας Ην. Βασιλείου στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά ν. Κω, με δυο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στην περιοχή έσπευσε το Ρ/Κ “ΠΟΘΗΤΟΣ ΙΙ” Ν.Π. 12730, όπου εντόπισε το ανωτέρω σκάφος και τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους, ενώ το “MOBIUS” ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ “ΠΟΘΗΤΟΣ ΙΙ” και κατέπλευσε στο λιμένα ν. Καλύμνου.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “MOBIUS” μέχρι την αποκατάσταση βλάβης του και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από εξουσιοδοτημένο φορέα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση.

Σχετικές εικόνες