Εντοπισμός σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κω – Συλλήψεις ατόμων στο Ηράκλειο Κρήτης – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στο Βραχάτι Κορινθίας – Διακομιδές ασθενών

DSC_3393
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κω, για ύπαρξη σορού στην παραθαλάσσια περιοχή Σκανδαρίου ν.Κω.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τη σορό άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων σε προχωρημένη σήψη.

Ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

*****

Στις συλλήψεις πέντε (05) αλλοδαπών, ηλικίας 18, 24, 25, 33 και 40 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του άρθρου 217 παρ. 2 του Π.Κ. “Πλαστογραφία πιστοποιητικών”, του άρθρου 45 του Π.Κ. “Συναυτουργοί” και του άρθρου 83 του Ν.3386/05 “Παράνομη είσοδος στη χώρα”.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία επιβίβασης σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον λιμένα Ηρακλείου, με προορισμό τον λιμένα Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος, o 40χρονος και ο 18χρονος δεν κατείχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και χρησιμοποίησαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του 25χρονου και του 33χρονου, προκειμένου να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τρία (03) αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου Κορινθίας, όταν Δ/Κ όχημα που οδηγούσε 18χρονος με συνεπιβάτη έναν 16χρονο, παρέσυρε 18χρονη πεζή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός και των τριών ατόμων, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, για περαιτέρω νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 45χρονου και 32χρονης από το λιμένα ν. Γαύδου στο λιμένα ν. Χώρας Σφακίων, με το Ε/Π “ΣΤΕΛΛΑ’’ Τ.Χ. 1179,

- 54χρονης από το λιμένα ν. Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ -Ο/Γ “ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VI’’ Ν.Λ. 103/21,

- 70χρονου από το λιμένα Αγκιστρίου ν. Αίγινας στο λιμένα ν. Αίγινας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες