Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου – Τραυματισμός εργαζόμενου στο Κερατσίνι – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Τραυματισμός 16χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

DSC_2986
Share:    

Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου δεν θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας, κατά τις ημερομηνίες 25/12/2022 και 01/01/2023.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, για τον τραυματισμό 38χρονου εργαζόμενου, κατά τη διάρκεια εργασίας του σε προβλήτα της εγκατάστασης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, στην περιοχή του Ικονίου Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος κατά την διάρκεια της εργασίας του, ολίσθησε σε υγρό δάπεδο και τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και την κοιλιακή χώρα .

Ο ανωτέρω άνδρας μεταφέρθηκε στο ιατρείο εργασίας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, , για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη, απ΄ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην Λεωφόρο Νεάρχου Ηρακλείου, όταν ΕΙΧ όχημα, με οδηγό έναν 38χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε με Δ/Κ όχημα που οδηγούσε ένας 79χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 79χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από την ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας του λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας, για την ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου πλησίον του τερματικού σταθμού Τ2 του λιμένα.

Άμεσα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι 16χρονος αλλοδαπός βρισκόταν στο έδαφος τραυματισμένος, έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο 16χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρ0 Υγείας – Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη και νοσηλεία .

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-28χρονης αλλοδαπής και 52χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53,

-46χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25,

-55χρονου, από τον λιμένα ν. Κύθνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53 και

-62χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες