Σύλληψη αλλοδαπής στην Πάτρα - Τραυματισμός ημεδαπής στο Ηράκλειο - Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.jpg
Share:    

Στη σύλληψη μιας 46χρονης αλλοδαπής, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας - Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω ταξιδιωτικό έγγραφο.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για τραυματισμό ημεδαπής επί της προβλήτας ΙΙ του λιμένα Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ενώ η ανωτέρω 67χρονη είχε αποβιβαστεί από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο, απώλεσε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της. Στη συνέχεια η εν λόγω ημεδαπή διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Πανάνειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-80χρονης, από τον λιμένα ν. Κάστου στον λιμένα Μύτικα, με το Θ/Τ ''ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Λ. 313,

-27χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-14χρονου, από τον όρμο ''ΠΕΥΚΟ'' ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΚΥΜΟΘΟΗ'' Ν. Ραφήνας 73.

Σχετικές εικόνες