Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι - Τραυματισμός εργαζόμενου επιβαίνοντα σε πλωτό γερανό στη Σάμο - Διακομιδή ασθενούς

HGOYM
Share:    

Στη σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για παράβαση του άρθρου 394 Π.Κ.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον ανωτέρω, το οποίο αποβιβάστηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Μπάρι Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω όχημα.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα επί της περιφερειακής οδού Κερατσινίου, στο οποίο ενεπλάκησαν δίκυκλο όχημα με 56χρονο οδηγό και δίκυκλο με 54χρονη οδηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ‘’Θριάσιο’’, για περαιτέρω έλεγχο.

Διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σάμου από τον πλοίαρχο του ρυμουλκού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Ν.Χ. 279, ότι ένας ημεδαπός εργαζόμενος επιβαίνοντας στον πλωτό γερανό «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» Ν.Χ. 48 τραυματίστηκε, ενώ βρισκόταν στο λιμένα Βαθέος ν. Σάμου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Σκύρου προς τον λιμένα Κύμης, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΜΟΘΟΗ» Ν.Ρ. 73, 59χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες