Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Θάνατος λουόμενου στη Σίφνο - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής χελώνας - Ανεύρεση νεκρού δελφινιού

Share:    

Στη σύλληψη δυο αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί να κατέχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στην ν. Κέρκυρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγραφα.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΚΑΜΑΡΩΝ” Σίφνου, 61χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Σίφνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001, 61χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μία χελώνα του είδους καρρέτα καρρέτα εντοπίστηκε νεκρή, στην περιοχή “ΛΕΥΚΗ” Ελαφονήσου.

Από την Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

*****

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, στην περιοχή "ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ" Δ. Θερμαϊκού.

Από το Ἀ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.