Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Ακυβερνησία λέμβου στην Κόρινθο - Τραυματισμός ανήλικης στην Ερέτρια

Share:    

Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πατρών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της οικείας Λιμενικής Αρχής πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, οι πέντε αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν ελλειπή ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία δεν τους εξασφάλιζαν νόμιμη παραμονή σε χώρο Schengen.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, για ακυβερνησία μηχανοκίνητης λέμβου με όνομα ''ΑΛΕΚΑ'' Ν.Ελευσίνας 5922 με δύο επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νήσων Αλκυονίδων Κορινθιακού κόλπου.

Για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα αλιευτικό σκάφος. Η λέμβος ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το αλιευτικό σκάφος στο λιμένα Μαυρολίμνης, με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
*****
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ερέτριας, για περιστατικό τραυματισμού 17χρονης, κατά τη διάρκεια έλξης μονοθέσιου πνευστού θαλάσσιου μέσου αναψυχής (tube), στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ερέτριας.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις τις στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για διενέργεια γενικών εξετάσεων, όπου και παρακολουθείται. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****